Tarih: 07.04.2015 19:17

VALENTE TEKSTİL AÇILDI.

Facebook Twitter Linked-in

“Bu sektörde çok eski ve çalışarak kazandığımız tecrübelerimizi müşterilerimize yansıtacağız”

Mahmudiye Mahallesi Kalender Caddesi No:42 adresinde faaliyetine başlayan VALENTE tekstil kumaş sektörüne yüzde yüz yerli ürünleriyle renk katacak.

Günden güne büyüyerek dünya markası olma yolunda ilerleyen İnegöl mobilyası, yeni yeni girişimci firmalarla gücüne güç katıyor.

Mobilya sektörünün tüm dallarında büyük ve güçlü firmaların boy gösterdiği İnegöl mobilya sanayisinde, VALENTE tekstil mobilya sektörüne güç katacak.

VALENTE tekstil yönetim kurulu başkanı Muhammet Akkaya “VALENTE tekstil 2015 yılında kurulmuş yeni bir firmadır. Ancak şirket kurucularımızın bu sektörde çok eski ve yaşanmış tecrübeleri, işlerine olan bağlılıkları siz değerli müşterilerimizin daha güvenilir, daha hızlı ve daha kaliteli hizmet almanızı sağlayacaktır. Kaliteli, sorunsuz, hızlı kumaş teminatı ve sevkıyatı ile çıktığımız bu yolda siz değerli müşterilerimize en iyi, en güvenilir ve en kaliteli hizmeti verme gayemizden ödün vermeden; her geçen gün daha da büyüyerek verdiğimiz hizmeti çok daha ilerilere taşımak istiyoruz” dedi.

Beklentilerin üzerinde hizmet sunarak müşteri memnuniyetine odaklı çalışacaklarını belirten Akkaya “ olumsuz değil, pozitif çözümler sunarak, kendimize edinmiş olduğumuz ilkeleri de koruyarak, beklentilerin üzerinde hizmet vererek ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışacağız. Yüzde yüz yerli sermaye olan kaliteli kumaşlarımızla hizmet vereceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —