İnegöl’de 2024 yılı Kasım ayında yaşanan olay sonrası tutuklanan ve kısa bir süre önce suçsuz bulunarak serbest bırakılan Cildiye Doktoru Mehmet Akif Karababa tekrar göreve başladı.
Hastasını taciz ettiği iddiasıyla 2024 yılı kasım ayında gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan özel hastanedeki cildiye doktoru Mehmet Akif karababa kısa bir süre önce tahliye edilmişti. Evini İnegöl’den Bursa’ya taşıyan uzman doktor İnegöl’deki aynı hastanede tekrar görevine başladığı öğrenildi.
EVİNİ BURSA’YA TAŞIDI
Bu yaşanan olay sonrası hastaları sosyal medyadan Mehmet Akif Karaba‘nın böyle bir olayla alakası olmayacağını ve doktorlarına inandıklarını iletmişti. Kısa bir süre önce de tahliye edilen doktor evini Bursa’ya taşıdığı öğrenilmişti.
TEKRAR AYNI HASTANEDE GÖREVE BAŞLADI
Mehmet Akif Karababa, tekrar aynı hastanede göreve başladı. Hastanenin randevu sisteminde tek Cildiye doktoru olarak gözükmeye devam ediyor.