Necati Erkmen'den umut dolu sözler

İnegölspor'un yeni teknik direktörü Necati Erkmen merak edilen soruları İnegölün Sesi'ne cevapladı.

Necati Erkmen

Nesine 2. Lig Beyaz Grup 9. hafta mücadelesinde Cumartesi günü temsilcimiz İnegölspor, Sincan Belediyesi Ankaraspor'u konuk edecek. İnegölspor artık son taktik idmanında çiçeği burnunda teknik direktörü Necati Erkmen yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. İnegölün Sesi ve ON6 TV  kulüp tesislerinde yapılan idman sonrası yeni teknik direktör Necati Erkmen ile röportaj gerçekleştirdi.


İNEGÖLSPOR'A VEFA BORCUMUZU ÖDEMEK İÇİN GELDİK
Sincan maç öncesi açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Necati Erkmen, “Teşekkür ederim. Ayağınıza sağlık. Sizler bizlerden daha iyi tanıyorsunuz takımı. Sezon başından beri zaman zaman ben Facebook'taki yayınlarınızda müsabakaları ve canlı yapmış olduğunuz programları takip ediyorum. İnegölspor bizim tabii ki zamanında ter attığımız, hocalık yaptığımız, emek verdiğimiz, bugünleri bizi yetiştiren vefa borcumuzun olduğu bir kulüp. Bizi davet ettiklerinde sevgili yöneticilerimiz hiç sorgusuz, sualsiz geldik. Onlara destek olmak amacıyla elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz.”

TARAFTARLARIMIZI DESTEĞE DAVET EDİYORUM 
“İnegöl'de ben çok uzun yıllar hizmet verdim, sporculuk yaptım. Tabii güzel bir şehir benim yarı memleketim sayılır. Ben burada olmaktan dolayı gerçekten çok onur duyuyorum, gurur duyuyorum. O güzel muhteşem İnegölspor taraftarının cumartesi günü sahada özellikle müsabakada her dakika bizleri destekliyor olacaklarını umuyorum. Özellikle rica ediyorum. Çünkü tribünler bu işte çok önemli bir faktör. Hele ki futbolu bilen İnegölspor taraftarı gerçekten Türkiye'de çok önemli faktörlerden bir tanesi.”

GENÇ VE ÖNÜ AÇIK OYUNCULARIMIZ VAR
“İnegöl'den yetişen değerler geçmişte birçok kardeşimiz Süper Lig'de birçok takımda görev aldı. Umarım her şey güzel olur. Biz de elimizden geldiği kadar kardeşlerimizi ileriye taşımak istiyoruz. Çok genç bir ekip, önü açık bir ekip, iyi oyuncular var. Türk futboluna katkı sağlayacak aday oyuncular var. Umarım en kısa zamanda galibiyetlerle hem taraftarlarımıza hem İnegöl Spor camiasına mutlu ederiz. “


DESTEK ÇAĞRILARI ALIYORUM, ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 
“Destek çağrıları alıyorum. Arayan o kadar çok insan var ki eğitim camiasından, spor camiasından vallahi bu kadar sevildiğimi ve bu kadar desteklendiğime inanamıyorum. Bunun sonucunda inşallah. İnegölspor kazançlı çıkar. İnegölspor bu işten bizimle beraber güzel günlere giderse çok mutlu olacağım gerçekten.”


“SAHA KENARINDA DOĞRULARI YAPMAYA ÇALIŞAN BİRİYİM”
Erkmen son olarak; “Ben teknik adamlığımda da bu söylediğin şeyleri fazlasıyla saha kenarında gösteren bir insanım. Kenarda agresif demeyelim de doğruları yapmaya çalışan bir teknik adam olarak sahaya güzel şeyler sunmaya çalışacağız. Bunun sonucunda kazanırsak genç bir ekip bu ekipten gerçekten iyi oyuncular çıkacak Türk futboluna. Sonuçta kazanan İnegölspor ve Türk futbolu olur inşallah.” dedi.