Saldırı sonucu hayatını kaybeden İnegöllü Emniyet Müdürü Muhsin Aydemir’in şehadet haberi, memleketi Bursa’nın İnegöl ilçesinde büyük üzüntüye neden oldu. Acı haberin ardından aile ocağına Türk bayrakları asılırken, ilçe halkı da şehidin ailesinin yanında olmak için taziye ziyaretlerinde bulundu.
Törene şehitlerin aileleri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıca İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, parti temsilcileri ve İnegöl protokolü de cenaze töreninde hazır bulundu. Şehitler için dualar edilirken, törende duygu dolu anlar yaşandı.
İnegöllü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Muhsin Aydemir’in meslek hayatı boyunca gösterdiği fedakârlık ve hizmetler, törende yapılan konuşmalarda bir kez daha vurgulandı. Polis Memuru Hasan Akın için de meslektaşları ve yakınları gözyaşlarını tutamadı.
Cenaze töreni sonrası paylaşımda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “Şehitlerimizi ebediyete uğurladık. Mekanları cennet, ruhları şad olsun. ” dedi.
Cenaze namazlarının ardından şehitler, dualar eşliğinde son yolculuklarına uğurlandı. Törene katılan binlerce kişi, teröre lanet okurken, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganlarıyla şehitlerin aziz hatırasına sahip çıktı.