İnegölspor'da Isparta mesaisi devam ediyor !

Nesine 2. lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor'da pazar günü deplasmanda oynanacak olan Ispartaspor maçı hazırlıkları devam ediyor.

İnegölspor

Ligde oynadığı son maçta Kpezspor'u 1 - 0 ‘lık skorla yenen İnegölspor son 3 haftada aldığı 7 puanla yeni bir çıkış yakalamaıştı. Temsilcimiz zor bir süreçten geçen Ispartaspor’u da yenip çıkışını sürdürmek istiyor.

İNEGÖLSPOR'DA SAKAT OYUCULARIN ÇOKLUĞU CAN SIKIYOR !

İnegölspor'da sakatlar kervanına İsmail Kayalı ve Uğur Utlu'nun ardından Özcan Aydın'da katıldı.  Bu 3 futbolcuda pazar günkü maçta kadrodaki yerlerini alamayacak.

TARAFTARLAR BUGÜN TESİSLERE GELECEK 

Takımın son 3 haftada aldığı 7 puan ve gösterdiği çıkışa sessiz kalmak istemeyen taraftarlar bugün saat 19 : 00'da yapılacak İnegölspor antrenmanını ziyaret ederek futbolculara meşale ve sloganlarla moral desteği verecek.

MAÇI YÖETECEK HAKEM TRİOSU BELLİ OLDU !

Ispartaspor - İnegölspor maçını yönetecek hakemler belli oldu. Müsabakayı İzmir Bölgesi Hakemlerinden Erdem Temel yönetecek. Yardımcılıklarını İmir Bölgesinden Kaan Kaya ve İzmir Bölgesinden Eren Öksüzler yapacak. Müsabakanın 4. hakemi Manisa Bölgesinden Şevket Teker olacak.

Müsabakanın hakem üçlüsü son olarak İnegölspor'un son olarak geçen sezon kendi sahasında oynadığı Somaspor maçını yönetmiş ve İnegölspor bu maçtan 1 - 0 galip ayrılmıştı.