İnegölspor'da galibiyet moralleri yerine getirdi !

Hafta sonu kendi sahasında konuk ettiği Antalya Kepezspor'u 1 - 0 yenerek üzerindeki psikolojik baskıyı atan temsilcimizde moraller yerine geldi.

İnegölspor

İnegölspor'da toplanan puanlara rağmen ortaya konulan kötü futbol eleştiri konusu olmuştu. Ancak son oynanan Kepez spor maçında alınan galibiyet geride kalan 5 haftada toplanan 8 puan moralleri yerine getirdi. Üzerindeki psikolojik baskıyı da kıran temsilcimiz sakat ve cezalıların olduğu ve 4 eksikle çıktığı maçtan aldığı galibiyetle geleceğe daga umutla bakmaya başladı.

ÖZCAN AYDIN SAKATLANDI 

Son haftalarda ortaya koyduğu performansla formayı kapan ve ilk 11'in değişmezleri arasına giren Özcan Aydın'dan kötü haber. Özcan Aydın'ın sakatlandığı ve pazar günkü Isparta maçında sahada olamayacağı açıklandı. Uğur Utlu ve İsmail Kayalı'nın da pazar gününe yetişemeyeceği İnegölspor'da sakat oyuncu sayısı 3'e yükselmiş oldu.

KART CEZALILARI GERİ DÖNÜYOR

İskenderunspor maçında gördükleri kırmızı kartla Kepezspor maçında cezalı duruma düşen Yusuf Tursun ve Alican Özfesli cezalarını doldurdu. Teknik ekibin görev vermesi durumunda her iki oyuncuda Isparta maçında görev alabilecek.

TARAFTARLAR TESİSLERE GİDEREK TAKIMA MORAL VERECEK 

İnegölspor Amigosu Tevfik Taşkın önderliğinde İnegölspor'lu taraftarların Cuma günü tesislerde takımın antrenmanını seyredeceği ve akabinde meşalelerle takıma moral desteğinde bulunacağı ifade edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan İnegölspor amigosu Tevfik Taşkın ‘’ İnegöl'de maksatlı bazı gruplar tarafından sürekli bu takımın küme düşeceği  , ligin altında bir kadro yapısı olduğu ve bu benzer konuşmalarla maksatlı algılar yapılıyor. Geride kalan 5 haftada 8 puan toplayarak son 6 - 7 sezonun en iyi başlangıcını yaptık . Yapılan maksatlı ve olumsuz yorumlar taraftarlarımızın da olumsuz bir havaya bürünmesine neden oldu. Bu zor dönemde görev alan ve hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan başkanımızın ve yönetim kurulumuzun sonuna kadar yanındayız.  Tüm İnegölspor'lu kardeşlerimizi takımın yanında olmayı ve cuma akşamki tesislerde gerçekleştireceğimiz ziyaretimize bekliyoruz'' dedi.