Geçtiğimiz sezondan kalan alacağından feragat eden Sevim, bu kez de reklam hakkından feragat etti. Alacağına karşılık iki sezon boyunca firmasının reklamının stadyumda yapılmasının sözünü alan Osman Sevim bir sonraki sezon boyunca reklam hakkını kulübe bırakma kararı aldı.
BİZİM REKLAMIMIZ KALDIRILSIN İNEGÖLSPOR’A PARA GELSİN
İnegöl’ün Sesi İmtiyaz Sahibi Saadettin Tamer Avcı’ya konuşan Osman Sevim, İnegölspor’un her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, “Önümüzdeki sezon için yerimizden feragat ediyoruz. Bizim firmamızın ismi kaldırılsın, başka firmalardan reklam alınıp İnegölspor’un kasasına para sokulsun” dedi.
4.5 MİLYON TL’LİK DESTEK
Osman Sevim’in bu örnek davranışıyla kulübe yaklaşık 4.5 milyon TL’lik katkı sağlanacağı öğrenildi. Bu destek, yeni sezon öncesi mali anlamda zor bir süreçten geçen İnegölspor’a büyük bir nefes aldıracak.
İŞ ADAMLARINDAN DESTEK TALEBİ
İnegölspor camiası, kulübün geleceği için elini taşın altına koyan Osman Sevim’e teşekkür ederken, diğer iş insanlarına da örnek olması bekleniyor.