İnegölspor, Sincan Belediyespor Maçı İçin Ankara'ya Gidiyor

Hafta boyunca teknik direktör İbrahim Dağaşan yönetiminde Sincan Belediyesi Ankara Spor maçına hazırlanan temsilcimiz İnegölspor, bugün öğleden sonra karayoluyla Ankara'ya hareket edecek.

İnegölspor, Sincan Belediyespor Maçı İçin Ankara

Konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Bu önemli karşılaşma öncesinde, geçtiğimiz hafta oynanan Erzincanspor maçında kırmızı kart gören Yüksel Egemen Yaylı, kadroda yer alamayacak.

TFF, Maçın Hakemlerini Açıkladı

Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadı'nda oynanacak müsabakayı yönetecek Hakemler açıklandı.  Karşılaşmanın orta hakemi SinopSinop bölgesinden Erdal Yılmaz olacak yardımcılıklarını Manisa Bölgesinden Gökmen Çamlıbel ve Mardin Bölgesinden Gökhan Karaboğa olacak. Gümüşhane bölgesinden Murat Demir olacak

Müsabakanın 4. Hakemi Erdal Yılmaz geçen sezon deplasmanda oynadığımız Aksarayspor maçını yönetmiş ve İnegölspor müsabakayı 3-0 kaybetmişti. Gene aynı hakem bu sezon İnegöl Kafkarspor'un kendi sahasında oynadığı Nevşehirspor maçını yönetmiş ve İnegöl Kafkasspor bu müsabakadan 1-0 galibiyetle ayrılmıştı.

İnegölspor, zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönerek çıkışını sürdürmek istiyor.