Mücadelenin ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken, hafta içi oynanan maç nedeniyle stadyumun boş olması, seyir zevkini olumsuz etkiledi. Her iki takım da soyunma odasına 0-0’lık beraberlikle girdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan İnegölspor, bulduğu golü yardımcı hakemin ofsayt kararıyla kaybetti. Dakika 62’de ise Fethiyespor’dan Muhammet Ertem, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İnegölspor, bu gole karşılık vermek için yoğun çaba sarf etti ve aradığı golü 76. dakikada Hasan Alp Altınolu’nun ayağından buldu. Altınoluk’un golüyle İnegölspor durumu 1-1’e getirdi.
Maçın geri kalan bölümünde başka gol olmayınca, İnegölspor sahasında bir beraberlik daha alarak bu sezondaki “yenemiyorsan yenilme” parolasına sadık kaldı. Bu sonuçla İnegölspor, bir kez daha yenilmemiş oldu, ancak galibiyet hasreti devam etti.