İnegölspor lige döndü !

Hafta içi kupa mesaisinde Bulvarspor'u 1 - 0'lık skorla yenip kupada 3. tura yükselen İnegölspor'da gözler pazar günü oynanacak Kırklarelispor maçına çevrildi.

İnegölspor lige döndü !

Kupada alınan galibiyet ve tur moralleri yerine getirirken gözler pazar günü oynanacak Kırklarelispor maçına çevrildi. Pazar günü İlçe stadında oynanacak maç saat 15 : 30'da başlayacak. İnegölspor Kırklareli maçında kayıp yaşamamak için işi sıkı tutarken ligde alınacak galibiyet öz güven anlamında takıma çok şey katacak.

SAKATLAR CAN SIKMAYA DEVAM EDİYOR !

İsmail Kayalı ve Uğur Utlu sakatlıktan kurtulsada kondisyon anlamında hazır olmadıkları için Kırklarelispor maçında yedek kulübede maça başlayacak. Diğer yandan Özcan Aydın'ın çapraz bağlarının koptuğu ve büyük ihtimalle ligi kapattığı haberleri geliyor. Alpay Koçaklı ise takımla antrenmanlarını sürdürürken son kararı sağlık ekibinin vereceği rapor doğrultusunda teknik ekibin karar vereceği ifade edildi.

HAKEMLER AÇIKLANDI !

Müsabakayı Lütfullah Aslan yönetecek. Yardımcılıklarını Eren Özçelik ve Gökhan Salduz yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Semih Kurt olacak.