Daha önce soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle ertelenen karşılaşma, yarın (2 Nisan) saat 14.00’te Kırklareli Atatürk Stadı’nda oynanacak.
Maçı Van bölgesinden Muhammed Selim Özbek yönetecek. Yardımcılıklarını Muğla bölgesinden Ersin Erbay ve Kayseri bölgesinden Recep Güneş yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Balıkesir bölgesinden Emre Küçük görev alacak. Orta hakem Muhammed Selim Özbek, son olarak İnegölspor’un deplasmanda Sarıyer’e 6-2 mağlup olduğu karşılaşmayı yönetmişti.
İnegölspor Hazırlıklarını Tamamladı
Ramazan Bayramı nedeniyle Kırklareli maçının hazırlıklarını iki etap halinde yaptığı antrenmanlarla tamamlayan İnegölspor, bugün sabah kahvaltısının ardından Kırklareli'ye hareket etti.
Geçtiğimiz hafta cezalı olan İsmail Zehir ile sakatlığını atlatan Alican Özfesli, teknik ekibin görev vermesi halinde Kırklarelispor karşısında forma giyebilecek.