İnegölspor bugün Erzincan yolcusu !

Nesine 2. lig beyaz grup 8. hafta mücadelesinde yarın 24 Erzincanspor takımının konuğu olacak bordo beyazlı temsilcimiz İnegölspor bugün Erzincan'a hareket etti.

İnegölspor bugün Erzincan yolcusu !

Ligde inişli çıkışlı bir grafik izleyen , Kırklareli maçında oynadığı futbolla gelecek için İnegöllü spor severleri umutlandıran İnegölspor yarın karşılaşacağı Erzincanspor maçı için Erzincan' a hareket etti.

Erzincan'a sakatlıkları devam eden Özcan Aydın ve Mete Sevinç götürülmezken hafta içi ani bir kararla kadro dışı bırakılan kaptanlar Bekir Sevgi ve Orhan Aktaş'ta kadroda yer almadı.

Yarın maç saat 16 : 00'da Erzincan 13 Şubat Stadında oynanacak. Müsabakayı İstanbul Bölgesinden Fevzi Erdem Akbaş yönetecek. Yardımcılıklarını Edirne Bölgesinden Anıl Küçükkaraca ve İstanbul Bölgesinden Burak Sami Şad yapacak. Müsabakanın 4. hakemi İstanbul Bölgesinden Muhammed Ömür olacak.

Müsabakanın orta hakemi Fevzi Erdem Akbaş son olarak geçtiğimiz sezon Soma deplasmanında 3 - 3 berabere kaldığımız maçı yönetmişti.

Yarın Erzincan'da 11 -12 derece seviyelerinde parçalı çok bulutlu bir hava olacak. Maç saatinde yağış beklenmediği açıklandı.