Tarih: 25.09.2016 14:09

İnegölspor Ankaragücü'nü Ağırlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bordo Beyaz'lı temsilcimiz İnegölspor ligin 4.haftasında Ankaragücü'nü ağırlıyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3.Lig ekibi Halide Edip Adıverspor'u 3-0 yenerek adını üst tura yazdıran bordo-beyazlı temsilcimiz, bu gün 16.00'da kendi sahasında Ankaragücü ile karşılacak.
Hafta içerisinde yapılan  idman sonrası açıklama yapanTeknik DirektörOsman Özdemir, şunları söyledi:
'Ligin geri kalan 3 haftasında netice açısından açıkçası pek istediğimiz neticeleri alamadık. Açıkçası beni bu takımın teknik direktörü olarak üzen netice ama sevindirende takımın ortaya koymuş olduğu oyun performansı, oyun gücü. Her hafta daha iyi oynamaya çalışıyoruz. Oynadığımız maçlarda daha fazla pozisyon buluyoruz. Fakat sadece gol atmak konusunda biraz sıkıntı yaşıyoruz. Eğer bu şansımızı yada bu gol atma yüzdemizi arttırabilirsek, ligde de daha iyi durumlara geleceğimizi düşünüyorum. Taraftarımızın şunu bilmesini istiyorum. Maçlara gelenler görüyor ama gelmeyen insanda, bu takımın almış olduğu drone çekimleri neticelerden dolayı üzülüyor. Ben bunun farkındayım. Ama şuna inansınlar. İyi bir takım olduğumuzu söyleyebilirim ve iyi oynadığımızı söyleyebilirim. İnşallah bunu düzeltme açısından bu hafta Ankaragücü maçı bizim için büyük bir şans diye düşünüyorum. Ankaragücü şuanda sezona en iyi başlayan 2 takımdan bir tanesi. Biliyorsunuz hem kurumsal tanıtım filmi camia alarak hem hedef olarak ta onlarda bir üst ligi düşünüyorlar. Güzel bir başlangıç yaptılar. Ama bizimde bir hedefimiz var. Bizde bu hedefin peşinde sonuna kadar devam etmek istiyoruz. Karşımızda böyle düşünen ve ilk 3 haftada 3'te 3 yapan bir Ankaragücü'ne karşı içeride oynayacağımız maç mutlaka tempolu, güzel, heyecanlı bir maç olacak. Bizimde drone çekimi amacımız var. Ankaragücü maçını kazanmak istiyoruz. Bu duygularla bu maça çıkacağız. İnşallah bu düşüncelerimizi gerçekleştiririz. Şuanda sakat, hasta veya cezalı oyuncumuz yok.'



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —