İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası’nda uzun yıllar sonra ilk kez yüksek katılımla gerçekleşen genel kurul seçimleri sonuçlandı. Toplam 1001 üyenin oy kullandığı seçim, oda tarihinde önemli bir katılım oranına sahne oldu.
Seçim sonucunda Yasin Altuntepe, üyelerin çoğunluğunun desteğini alarak İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası’nın yeni başkanı seçildi.
Seçime ilişkin sandık sonuçları da netleşti. Buna göre;
1 No’lu Sandıkta 417 oy kullanılırken, 8 oy geçersiz sayıldı. Yeşil liste 86, Bordo liste 153 oy aldı.
2 No’lu Sandıkta Yeşil liste 88, Bordo liste 148 oy aldı.
3 No’lu Sandıkta Bordo liste 135, Yeşil liste 77 oyda kaldı.
4 No’lu Sandıkta ise Yeşil liste 65, Bordo liste 166 oy aldı.
Genel toplamda 989 oy kullanılırken, Yeşil liste 316, Bordo liste 602 oy aldı. Ayrıca 47 oy Ziya Çalışkan ile 24 geçersiz oy tespit edildi. Bu sonuçlarla Bordo liste seçimi açık farkla kazandı.
Yüksek katılımın dikkat çektiği genel kurul, oda üyelerinin yönetime olan ilgisini ve değişim beklentisini de ortaya koydu.