Samimi anlara sahne olan etkinlikte, öğrencilerle sohbet edilip eğitim süreçleri hakkında bilgi alındı, günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi.
Dernek Başkanı Nedim Fidanözü öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, toplumda farkındalık oluşturmanın ve dayanışma kültürünü güçlendirmenin önemine dikkat çekildi.
Etkinlikte konuşan İnegöl Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nedim Fidanözü, şu ifadeleri kullandı:
“Toplumda farkındalık oluşturmayı ve dayanışma kültürünü güçlendirmeyi amaçlayan bu anlamlı günde, engellerin sevgi, ilgi ve birliktelik ile aşılabileceğini bir kez daha gördük.
İnegöl Beşiktaşlılar Derneği olarak; özel gereksinimli bireylerimizin yaşam kalitesini artırmaya yönelik tüm çalışmaları desteklemeye devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunar, Özel Üçel Rehabilitasyon Merkezi’ne misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.
Yakın zamanda özel gereksinimli öğrencilerimiz ile mabedimizde birlikte maçımızı izleyeceğimiz bir organizasyon sözünü de burada vermek istiyorum. ‘Engel; zihinlerde değil, gönüllerde aşılır.’ Misafirperverlikleri için Özel Üçel Rehabilitasyon Merkezi imtiyaz sahibi Sözer Özçal’a da ayrıca teşekkür ediyorum.”
Özel Üçel Rehabilitasyon Merkezi Kurum Sahibi Sözer Özçal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
“Yapmış olduğumuz tekerlekli sandalye kampanyasına destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bu tür farkındalık çalışmalarının artması, çocuklarımızın topluma kazandırılması açısından büyük önem taşıyor. Başkanımıza ve yönetim kuruluna, çocuklarımızı maça davet ettikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.”
Ziyaret, günün anısına çekilen toplu fotoğrafların ardından sona erdi.