Tarih: 26.10.2024 14:47

İnegöl bayraklarla donatıldı!

Facebook Twitter Linked-in

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na sayılı günler kala, İnegöl’ün dört bir yanı Türk bayraklarıyla kırmızı-beyaz renklere büründü. Belediye Başkanı Alper Taban, bu özel günü coşkuyla kutlamak ve tüm İnegöllüleri bayrak asmaya teşvik etmek amacıyla "Sen dünyanın en güzel bayrağısın. Biz bayraklarımızı astık, sıra sizde" şeklinde bir çağrıda bulundu.

VATANDAŞLAR BAYRAKLARINI ASMAYA BAŞLADI İnegöl Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak şehrin ana caddelerini, sokaklarını ve meydanlarını Türk bayraklarıyla süsledi. Bu kapsamda yapılan bayrak asma çalışmaları, şehirde büyük bir heyecan yarattı ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Şehirdeki bayraklarla süslenen görüntü, İnegöllülere hem birlik ve beraberlik ruhunu hem de milli gurur duygusunu yaşatıyor. Başkan Taban’ın çağrısıyla birlikte İnegöllüler de evlerini, iş yerlerini ve balkonlarını Türk bayraklarıyla donatarak bu coşkuya katkıda bulunuyor.

DOLU DOLU PROGRAMLAR 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları, sadece bayrak asmakla sınırlı kalmayarak çeşitli etkinliklerle de zenginleştirildi. İlçe Kaymakamlığı ile birlikte kutlama programları gerçekleştirilekeck. 28 Ekim Pazartesi günü saat 13.00'te Atatürk Anıtı önünde çelenk sunam töreni, akşam saat 18.00'de Avm Önünden Atatürk Anıtına kadar Cumhuriyet Yürüyüşü, 29 Ekim Salı günü saat 10.30'da yeni belediye binası önünde kutlama programı ve akşam saat 20.00'da ise tiyatro gösterisi gibi etkinliklerle İnegöl halkı bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —