-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,06
-
EURO
51,05% -0,29
-
GRAM ALTIN
7327,04% -0,38
-
Ç. ALTIN
11826,62% -0,32
Üç şüpheli, işlemlerinin ardından Yalova’ya getirildi.
NE OLMUŞTU?
Olay, 28 Eylül 2025 tarihinde Çınarcık Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi üzerindeki bir apartmanın 5’inci katındaki kapalı terasta meydana gelmişti. Ünlü şarkıcı Güllü (52), kızı ve arkadaşıyla eğlendiği sırada teras bölümündeki pencereden düşerek yaşamını yitirmişti. Şüpheli ölüm sonrası Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı geniş çaplı bir soruşturma başlatmıştı.
İSTANBUL’DA GÖZALTINA ALINDILAR
Soruşturma kapsamında Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, arkadaşı Sultan Nur Ulu ve yaşı küçük bir kişi, Yalova Cinayet Büro ekipleri tarafından İstanbul Büyükçekmece’de bulundukları sitede gözaltına alındı. Şüpheliler, polis ekipleri eşliğinde Yalova’ya getirildi.
SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİLER
Yalova’ya getirilen üç şüpheli, ilk olarak Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından ifade işlemleri için emniyete sevk edildiler.
SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Güllü’nün ölümüyle ilgili soruşturmanın çok yönlü şekilde devam ettiği, şüphelilerin ifadeleri ve olay yeri incelemelerine göre dosyanın ilerleyeceği öğrenildi.





