Dev Şirkete Kayyum Atandı: Başsavcılıktan Açıklama Geldi

Türkiye genelinde yürütülen bir soruşturma kapsamında önemli bir gelişme yaşandı.

Dev Şirkete Kayyum Atandı: Başsavcılıktan Açıklama Geldi

Başsavcılık tarafından yapılan açıklamaya göre, örgüt lideri ve örgüt üyelerine ait olduğu tespit edilen başta PPR Holding Anonim Şirketi olmak üzere toplam 8 şirkete el konuldu. Şirketlere mahkeme kararıyla kayyum atandığı bildirildi.

El konulan şirketler arasında finans teknolojileri alanında faaliyet gösteren Papara da bulunuyor.

Papara Kimin? Ortakları Kimler?

2016 yılında kurulan Papara'nın kurucusu ve asıl sahibi Ahmed Faruk Karslı olarak biliniyor. Aynı zamanda şirketin yönetim kurulu başkanlığını da yürüten Karslı'nın yanı sıra, Papara’nın yönetim kadrosunda şu isimler yer alıyor:

  • İlker Diker
  • Emre Kenci
  • Cenap Doğru
  • Taylan Özgür Kiraz

Kuruluşundan bu yana hızlı bir büyüme gösteren Papara’nın İstanbul’da 4, Ankara’da ise 1 temsilciliği bulunuyor. Karslı'nın ortağı olan İlker Diker de şirketin yönetiminde etkin rol üstleniyor.

Soruşturma kapsamında atılan adımların detayları ve şirketlere ilişkin yeni gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecek.