Bayramlaşma programında konuşan CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, bayramların toplum için önemli ve özel günler olduğunu vurgulayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Şahin, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
"Bayramlar bizler için çok kıymetli ve anlamlı günlerdir. Bu özel günler, toplumun sevgi, kardeşlik ve aidiyet duygularını en güzel şekilde ortaya koyduğu zamanlardır. Her bayram olduğu gibi bugün de partililerimiz ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek bayramlaşmanın mutluluğunu yaşadık. Bu vesileyle tüm İnegöl halkının Ramazan Bayramı'nı kutluyor, özgürlüğün, adaletin, hakça paylaşımın, eşitliğin ve barışın hâkim olduğu bir Türkiye temennisiyle huzur, mutluluk ve sevgi dolu nice bayramlar diliyorum."
Bayramlaşma töreni, partililerin ve vatandaşların sıcak sohbetleriyle devam etti. Etkinlikte birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, bayramın manevi atmosferi paylaşıldı.