17249,58%-0,47
43,72% 0,04
51,84% 0,00
6861,66% -2,18
11540,33% -0,93
Bursa’da kontrolden çıkan motosikletin refüje çarpıp savrulması sonucu karı koca yaşamını yitirdi. Feci kaza, Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, Acemler mevkiinde bulunan Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi önünde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Murat Çağlayan idaresindeki motosiklet, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet metrelerce sürüklendi.

Kazada sürücü Murat Çağlayan ile arkasında yolcu olarak bulunan eşi Gülcan Çağlayan ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralı çift, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen Murat ve Gülcan Çağlayan kurtarılamadı. Acı haberi alan yakınları hastane önünde sinir krizi geçirirken, bazı aile fertleri gözyaşlarına boğuldu.

Kazayla ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.