24 Mart Salı gecesi Kulaksız Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ihbar üzerine eve giren ekipler Deneri'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Olay sırasında evde bulunan Bilge D. (49), polis ekiplerine verdiği ilk ifadede birlikte olduklarını ve Deneri'nin ilaç kullandıktan sonra hareketsiz kaldığını söyledi.
Bilge D., "Banyoya girdim çıktığımda yerdeydi, kalp krizi geçirmiş olabilir" diyerek kendini savundu. İlk ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
ADLİ TIP GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI
Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede, Deneri'nin boğazında darp ve boğuşma izleri tespit edildi. Bu bulgular üzerine dosya "şüpheli ölüm"den çıkarılarak Cinayet Büro Amirliği'ne devredildi.
İKİNCİ SORGUDA İTİRAF GELDİ
Yeniden gözaltına alınan Bilge D., ilk etapta suçlamaları reddetti. Ancak sorgunun ilerleyen aşamalarında cinayeti itiraf etti.
Şüpheli ifadesinde, olay günü birlikte olduklarını, sonrasında tartışma çıktığını ve karşılıklı şiddet yaşandığını söyledi.
"BENİ BOĞMAYA ÇALIŞTI, BEN DE ONU BOĞDUM"
Bilge D., ifadesinde şu sözleri kullandı:
"Bir süredir ilişkimiz vardı. Tartışma sırasında bana tokat attı. Ben de karşılık verince yere düştü. Bayıldı sandım ama tekrar kalkıp beni boğmaya çalıştı. Ben de kendimi korumak için onu boğdum."
ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Bilge D., çıkarıldığı adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.