Menü İnegölün Sesi
Tarih: 14.03.2026 14:44
İslam Memiş uyardı altında alım fırsatı !

İslam Memiş uyardı altında alım fırsatı !

Facebook Twitter Linked-in

Piyasada beklenen sert yükselişlerin henüz gerçekleşmemesi, özellikle küçük yatırımcı tarafında tedirginliğe neden oldu.


Altın piyasasındaki bu durgunluk hakkında değerlendirmelerde bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, mevcut sürecin geçici olabileceğini ifade etti. Memiş, altın fiyatlarının kısa süreli bir dinlenme döneminde olduğunu ve yükseliş beklentisinin devam ettiğini vurguladı.


Yatırımcılara önemli mesajlar veren Memiş, mevcut fiyat seviyelerinin fırsat olabileceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Bana göre bir alım fırsatı var. Fiyatlar çok düşük kalmaz, almak lazım. Fiyatlar tekrar yukarıya doğru gider."


Uzmanlara göre küresel piyasalardaki gelişmeler, jeopolitik riskler ve merkez bankalarının para politikaları altın fiyatlarının yönünü belirleyen en önemli faktörler arasında yer alıyor. Bu nedenle piyasalardaki kısa vadeli dalgalanmaların yatırımcıların uzun vadeli beklentilerini değiştirmediği ifade ediliyor.


Uzmanlar, özellikle orta ve uzun vadede altının güvenli liman özelliğini korumaya devam edeceğini belirtiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —