Tarih: 04.03.2026 15:28

İnegöl'deki yeni nikah dairesinin yapım tarihi belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

ŞEHRE YENİ SOSYAL VE KÜLTÜREL ALAN

İnegöl Belediyesi Mart ayı meclisinde görüşülen yeni nikah salonu projesiyle, şehrin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunacak önemli bir adım attı. Modern mimarisi ve doğayla iç içe yapısıyla dikkat çekecek proje kapsamında Botanik Park, İnegöl'ün özel günlerine ve sosyal etkinliklerine ev sahipliği yapacak yeni bir yaşam alanına dönüşecek.

Kentin gözde alanlarından biri olan Botanik Park'ta gerçekleştirilecek bu kapsamlı dönüşümle birlikte İnegöl, yeni nikah ve etkinlik salonlarıyla özel ve modern bir mekâna kavuşmuş olacak.

PROJEDE NELER YER ALACAK?

İhale aşamasına gelen projenin detayları da belli oldu. Hazırlanan uygulama projesiyle Botanik Park, vatandaşların özel günlerine ve sosyal etkinliklerine ev sahipliği yapacak şekilde yeniden düzenlenecek. Modern mimarisi ve ferah tasarımıyla dikkat çekecek alanda farklı kapasitelere sahip birçok mekân bulunacak.

Projenin en dikkat çeken yönlerinden biri ise farklı büyüklüklerde yeni nikah salonlarının yer alması olacak.

FARKLI KAPASİTELERDE SALONLAR

Hayata geçirilecek proje kapsamında Botanik Park'ta;

100 kişilik nikah salonu

200 kişilik nikah salonu

700 kişilik büyük nikah salonu

Özel toplantı salonu

Gastro Kafe

Cam Etkinlik Salonu

Açık Nikah Alanı

317 araçlık otopark

yer alacak.

Yeni nikah ve etkinlik salonlarıyla birlikte Botanik Park, İnegöl'de vatandaşların özel günlerine değer katacak modern ve doğayla iç içe bir sosyal yaşam alanı haline gelecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —